SalonGong 221114
Sep 7, 2014Public
Photo: Anders Nordin spiller den klassiske japanske bambusfløjte, kyotaku, som er en lang kantblæst fløjte med en dyb, meditativ klang. Navnet er fra zentraditionen og betyder ”klokker som tømmer sindet”, for fløjtens lange og udtryksrige toner bliver nærmest åndet frem i en lang organisk bevægelse, som stemmer til stilhed.
www.kyotaku.dk
Photo: Ian Schjals vil være aftenens konferencier og vil desuden præsentere 'vischjals' (visuals/billeder) og medvirke på cello og guitar sammen med Flemming og Skye.
www.ianschjals.dk
Photo: Kristian Tangvik er uddannet rytmisk tubaist fra RMC i København.
I løbet af sit korte, indadvendte kunstnerliv, har han præsteret at formulere og omkalfatre tubaens soniske og æstetiske brugsområde til hidtil uanede dimensioner.
Photo: Victor Danos præsenterer sin udforskning af flow, ved at kombinere elementer fra capoeira, akrobatik og moderne dans - for med, og til SalonGong.
Photo: Flemming Hinnerskov er guitarist og spiller til salonen på sit hjemmebyggede instrument, som er inspireret af en finsk kantele. Brug af slide-teknik giver en stemningsskabende virkning. I aftenens program optrædes i trio med Ian og Skye.
Photo: Skye Løfvander har gennem mange år optrådt med overtonesang i forskellige sammenhænge. Optræder til salonen sammen med Flemming og Ian.
Photo: