Kennel Findas byggeri
Jun 29, 2008Public
Photo: Kennelbygningen set fra øst
Photo: Kennelbygningen set fra vest. De små felter nederst er hvor hundene kan komme ud i de løbegårde, der ikke er tegnet på her.
Photo:
Photo: Kennelbygningen mod syd. Bygningen laves også i røde mursten, hvide døre og vinduer samt sort tag. Hvordan porten ser ud, ved vi ikke endnu.
Photo: Kennelbygningen mod nord
Photo: Indretningen i kennelbygningen. Der er ikke indtegnet de løbegårde, der skal være ud fra huset.
Photo: Her har vi selv lige sat nogle rør i jorden, hvor den kommende kennelbygning skal placeres.
Photo: Lige frem er kennelbygningen og mod venstre det nye hus. Den brune stolpe står i den kommende garage. Hussiden flugter med hussiden mod vest på kennelbygningen.
Photo: Jordafrømning kennelbygning samt vejen op til. Der bliver også rømmet jord af ud, hvor der skal være løbegårde fra bygningen.
Photo: Areal mellem de to bygninger. Samt man kan se de to løbegårde vi har nu, foruden vi har haven bag huset.
Photo: Her er vi ved østsiden, hvor vi har plantet 5 nye rækker træer og buske indenfor grantræer, hvor der mangler nogle imellem. Der er også plantet 5 nye rækker indenfor det gamle mod nordsiden.
Photo: Set fra østsiden over mod kennelbygningen bag jordstakkene. Her skal den første store løbegård starte indenfor de nye træer.
Photo: Set hen over en ene indhegning, før der blev lagt jordstakke ind i den til at planere ud med.
Photo: Set fra vores nuværende fordør, her er kørevejen rømmet af og indkørslen til den kommende garage i enden af huset.
Photo: Kørevejen vist fra sydsiden, at den går forbi tæt ved den gamle bygning.
Photo: Indkørslen til det nye parcelhus er rømmet af.
Photo: Så rømmes der mere af ved kennelbygningen til de inderste løbegårde ind mod bygningen, hvor der skal være fliser og grus. Gummigeden jævner jorden ud over marken, så det bliver mere plant til de store løbegårde.
Photo: Kennelbygningen set fra syd.
Photo: Svend flytter på trådrullerne til de store løbegårde. De er nu stakket op ovenpå fliserne til de mindre løbegårde.
Photo: Her er en del af parcelhuset rømmet af, men ikke det hele.
Photo: Det nye stuehus incl. terasse rømmet af 30/6 2008.
Photo: Det nye parcelhus med udsigt ned over mark til begge sider.
Photo: Så er der fyldt sand på ved de to bygninger. Her står jeg foran parcelhuset. Erik - Birtes far har været oppe for at hjælpe med at gå med maskinen til at stampe sandet fast.
Photo: Mikael Skov har sin lastbil til at hente gravemaskinen. Mikael er ham der laver kloak- og gravearbejde.