1995 > > Biker's Best Historie
Apr 7, 2010Public
Photo: Begonnen vanuit de garage naast ons huis....
Photo: Het werd steeds georganiseerder in de garage... alles netjes op nummer en de eerste Goldwing katalogus was een feit, daaruit konden de mensen bestellen en stuurden we het op.
Photo: de dozen werden vervangen door magazijnbakken, zodat we nog meer kwijt konden.
Photo: een wandje van de garage werd omgetoverd tot showroomwand
Photo: Het werd voller en voller in de garage...en dan te bedenken dat de fietsen en de vriezer en dergelijke er ook nog in stonden...
Photo: op zaterdag werd de "showroom" uitgebreid tot de carport, inmiddels hadden we losse wandjes waarop de accessoires tentoon gesteld waren. Deze konden we dan zaterdag buiten zetten.
Photo: het begin van de zaak!
Photo: nadat we echt de garage uitgegroeid waren konden we tijdelijk terecht in deze schuur bij een boer in Renswoude
Photo: Ook daar hadden we het netjes ingericht en binnen leek het echt wel op een winkel! En ook daar wisten de klanten ons te vinden.
Photo: Ons assortiment was inmiddels al flink uitgebreid...
Photo: een grote voorraad bouwdozen, die inmiddels al lang niet meer te koop zijn!
Photo: de volgende stap....naar de Dorpsstraat in Renswoude. Nog steeds had John er een baan bij en moest Karin tussen huis en zaak pendelen, soms met de kinderen op sleeptouw, soms racen tussen de schooltijden in...niet echt ideaal. Maar uiteindelijk durfde John zijn baan op te zeggen en gingen John en Karin er samen voor....Biker's Best werd een fulltime bedrijf!
Photo: de jongens waren nog klein, maar vonden het wel leuk om te helpen.
Photo: ook hier moesten we weer aan de slag om er een gezellig honk van te maken...maar dat was een leuke uitdaging voor ons. En volgens de klanten waren we in onze opzet geslaagd!
Photo: We hadden nog niet veel motoren staan in het begin..
Photo: Ook daar werd het weer voller en voller...
Photo: In de kantine konden de klanten een bakkie koffie pakken en gezellig kletsen met elkaar over de gezamelijke hobby: de Goldwing. Hier de gebroeders Endeveld met hun vrouwen aan de koffie...
Photo: in de kantine kon je motorboekjes lezen, koffie drinken en andere Goldwingrijders ontmoeten...dat was een belangrijk doel dat we wilden bereiken...dat de mensen zich thuis voelden bij ons.
Photo: er kwamen steeds meer motoren in de ruimte te staan, maar wat nemen die Goldwings toch veel ruimte in...
Photo: Vol???
Photo: Hier werd het al zo vol dat we plannen maakten om naar nieuwbouw te gaan verhuizen, er kwam een nieuw industrieterrein in Renswoude en onze grote wens was om daar te mogen bouwen....
Photo: en die wens kwam uit....we mochten gaan bouwen op de Hooge Hoek en zetten daar een hal neer van 25 x 15 meter! Super...wat waren we blij!
Photo: Het werd tijd om afscheid te nemen van ons vertrouwde plekje aan de Dorpsstraat. Hopelijk gaat de nieuwbouw wel dezelfde sfeer uitstralen zodat de mensen zich ook daar thuis zouden voelen...
Photo: Klaar...de nieuwe zaak op de Hooge Hoek! Wat zijn we ontzettend trots dat we dat hebben bereikt. Pa en Ma de Weerdt en broer Frans zorgden voor een mooi cadeau: een mooi reclamebord voor aan de gevel, natuurlijk gespoten door Frans zelf!