2012: IV Aplec Mare de Déu de les Garrigues
Oct 22, 2014Public
Photo: El IV Aplec de l'Ermita de la Mare de Déu de les Garrigues  ha tingut lloc aquest dissabte 9 de juny de 2012 a la partida dels Rasos del Soleràs.
Photo: Abans de la missa es varen llegir unes paraules d'en Xavier Casañé, que, tot i la seva absència per motius de salut, va voler estar present, com cada any, en aquesta festa. El varem tindre tots en els nostres pensaments i li desitgem una ràpida millora i que, amb l'ajuda de Déu, ens trobem en el proper aplec.
Photo:
Photo: Ha presidit la celebració Mn. Àngel Alegre, rector del Soleràs i Granyena de les Garrigues i con-celebraven Mn. Jordi Piñol, rector de Juncosa i Els Torms i també Mn. Josep Mª Cebrià, rector de Llardecans i Torrebesses.
Photo: Com des del 2008, els garriguencs ens hem aplegat al voltant de la nostra ermita i de la nostra verge per pregar, aquest any especialment pels malalts.
Photo:
Photo: Les ofrenes que es varen posar damunt l'altar van ser la Branca d’olivera...
Photo: ...els Fruits de la terra,
Photo: ...les Flors,
Photo:
Photo: ...la Llum i, finalment,
Photo: el Pa i el Vi de la celebració eucarística.
Photo:
Photo:
Photo: També uns versos fets expressament varen ser llegits a mode d'ofrena.
Photo: El cor parroquial de Granyena de les Garrigues, amb l'acompanyament musical d'en Lluís Climent, va omplir de cants la celebració i va tornar a entonar els Goigs a la mare de Déu.
Photo: Finalment, amb la benedicció del terme i de tots els assistents es va cloure l'acte.
Photo: Per acabar ens esperava un variat i abundant pica-pica al que varem fer els honors que es mereixia.
Photo: FINS L'ANY QUE VÉ!
Photo: